Sekatyömies vai työmies sekaisin?

Piippu on jo noussut vintille saakka ja sauna sekä pesuhuone ovat saaneet raamit ympärilleen. 

 

Muurarilla pukkaa pientä identiteettiongelmaa: hommat on ns. levällään. Pikkuharjulla tarvitaan nyt putkimiestä ja sähkömiestä. Lisäksi pitäisi myös keskuspölynimurin putkistot asentaa. Siinäpä sitä yhdelle Isännälle riittää pähkittävää.

Tietoa kirjoittajasta

Pikkuharjun emäntä

Olen kotona viihtyvä ja kotia harrastava keskisuomalainen nainen. Seuraa pitää ja kanssani puuhailevat aviomies ja kaksi kissaa. Kesällä 2019 Pikkuharjulle muuttaa myös kaksi suomenvuohea. Ihmislapset elelevät jo omillaan ja he käyvät Pikkuharjulla aika ajoin. Pikkuharjulle muutimme 2016 ja elelemme siellä kotoisasti paljon puuhaillen ja itse tehden. Mottoni on "kun itse tekee, niin saa mitä tulee" ja ideologiani suuntaa kuvaa hyvin lause "happiness is homemade"'.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *