Sekatyömies vai työmies sekaisin?

Piippu on jo noussut vintille saakka ja sauna sekä pesuhuone ovat saaneet raamit ympärilleen. 

 

Muurarilla pukkaa pientä identiteettiongelmaa: hommat on ns. levällään. Pikkuharjulla tarvitaan nyt putkimiestä ja sähkömiestä. Lisäksi pitäisi myös keskuspölynimurin putkistot asentaa. Siinäpä sitä yhdelle Isännälle riittää pähkittävää.

Tietoa kirjoittajasta

Pikkuharjun emäntä

Olen naimisissa oleva nelkyt ja risat -ikäinen nainen Keski-Suomesta. Lapset ovat jo muuttaneet omilleen ja nyt on sitten haaveena oma pieni, mutta sopivankokoinen koti, jossa mahtuu elämään rauhallista elämää. "Sopivankokoinen" tarkoittaa sitä, että myös lapset, perhe ja ystävät mahtuvat mukaan ja meillä on myös tilaa harrastaa kotosalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *