Ei värillä väliä, kunhan se on valkoinen

IMG_0345 (2)

Koti.

Se  syntyy tunteesta, että jossain on levollista ja helppoa olla. Se syntyy linnun laulusta oman pihan puussa. Se syntyy siitä, että takka savuttaa, savun haju leijuu nurkissa ja ikkunat ja ovet pitää olla auki, jotta saadaan  tuo haju katoamaan… Näillä kriteereillä meillä alkaa tosiaankin olla Koti. 😉

Kesäkuun alkamisen kunniaksi koti Pikkuharjulla on saanut valkoista väriä pintaansa. Ulkoverhouslaudoitus on jo lähes kokonaan paikallaan. Ja iloksemme voimme todeta, että olemme tyytyväisiä väriin. Täydellisen valkoisen värin valinta ei ole ihan simppeliä touhua: Väri ei saa taittaa vihreään, ei vaaleanpunaiseen eikä olla liian keltainen. Mutta nappiin osui tällä kertaa!

Pihapiiri on saanut kylpeä auringossa. Nurmikonsiemenet on kylvetty ja sadettajalla on ollut töitä kesän helteillä. Pientä orastavaa vihreää mullan seassa näkyy jo, rikkaruohojen lisäksi.

Talon sisällä on paneelikatto paikallaan. Sekin on maalattu yllättäen valkoiseksi. Puu kattomateriaalina luo omaa tunnelmaansa, toisin kuin omaan silmään kylmä MDF-levy.

IMG_0331 (2)

 

 

 

 

 

 

Pikkuharjun Isäntä ja Emäntä jatkavat ahertamista. Ei työ tekemällä lopu.

Pihaa reunustavat kivet odottavat sammalleimun kukkaloistetta rinnalleen.
Pihaa reunustavat kivet odottavat sammalleimun kukkaloistetta rinnalleen.

Tietoa kirjoittajasta

Pikkuharjun emäntä

Olen kotona viihtyvä ja kotia harrastava keskisuomalainen nainen. Seuraa pitää ja kanssani puuhailevat aviomies ja kaksi kissaa. Kesällä 2019 Pikkuharjulle muuttaa myös kaksi suomenvuohea. Ihmislapset elelevät jo omillaan ja he käyvät Pikkuharjulla aika ajoin. Pikkuharjulle muutimme 2016 ja elelemme siellä kotoisasti paljon puuhaillen ja itse tehden. Mottoni on "kun itse tekee, niin saa mitä tulee" ja ideologiani suuntaa kuvaa hyvin lause "happiness is homemade"'.

2 kommenttia artikkeliin ”Ei värillä väliä, kunhan se on valkoinen”

  1. Me tuon mun ison siskon kans aamulla pysähdyttiin Pikkuharjulla, vaan eipä emäntää näkynyt ;D
    Toihan Sami terkut perille! Ja koittakaahan tulla viitasaarella käymään ;).

    1. Kiitos, terveiset tuli perille! <3 Harmi, kun ei nähty. Ja yritetään päästä Viitsun suuntaan, kun kiire helpottaa. Terkut sinne kaikille tutuille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.