Hellan ja leivinuunin välissä

Keittiö. Kodin sydän.

Allekirjoitan tuon ehkä hieman kliseisen kuvauksen keittiöstä täysin. Meillä keittiö kuuluu kodin keskiöön. Se on paikka, jossa kulutetaan paljon aikaa ja siksi se on tärkeä.

Teimme muutoksia Kastellin Economy105 mallin talon pohjapiirrokseen poistamalla väliseinän olohuoneen ja keittiön väliltä. Näin keittiö saa arvoisensa paikan Pikkuharjullakin ja meille tulee siis tupakeittiö. Keittiön ja olohuoneen ”tilanjakajana” toimii takkaleivinuuni, jonka vasemmalta puolelta alkaa olohuone ja oikealla puolella on keittiö.

Kaapistot on jo paikallaan ja tapetti laitettu seinään.Värimaailma on rauhallista valkoista ja beigeä sekä ruskean eri sävyjä. Seuraavia hommia on välitilan laatoitus ja lattialaminaatin laittaminen, joka saa vielä jonkun aikaa odottaa.

”Voi kuinka minä jo odotankaan pääseväni muuttamaan Pikkuharjulle ja kuinka vahvasti mieleeni onkaan jo piirtynyt visio siitä, kuinka juon aamukahvia keittiön pöydän ääressä ensimmäisen siellä  nukutun yön jälkeen.”

Keittiön pöytä… Pöytä!?! Sehän täytyy kohta pian hioa ja maalata, jotta voin visioni toteuttaa. Haaveilut sikseen!

 

Tietoa kirjoittajasta

Pikkuharjun emäntä

Olen kotona viihtyvä ja kotia harrastava keskisuomalainen nainen. Seuraa pitää ja kanssani puuhailevat aviomies ja kaksi kissaa. Kesällä 2019 Pikkuharjulle muuttaa myös kaksi suomenvuohea. Ihmislapset elelevät jo omillaan ja he käyvät Pikkuharjulla aika ajoin. Pikkuharjulle muutimme 2016 ja elelemme siellä kotoisasti paljon puuhaillen ja itse tehden. Mottoni on "kun itse tekee, niin saa mitä tulee" ja ideologiani suuntaa kuvaa hyvin lause "happiness is homemade"'.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *