Nyt koolataan!

IMG_0270 (8)

 

 

 

200mm lasivillaa on nyt laitettu runkotolppien väliin. Ulkoapäin villat on nätisti piilossa tuulensuojalevyjen takana ja sisäpuolelta niitä peittää höyrynsulkumuovi. Muovin päälle tulee vaakakoolaus ja sitten vielä lisää eristettä. Ei pitäisi ensi talvena Pikkuharjulla palella!

Takapihankin puolelta harjulle päin voi jo kurkkia ikkunan takaa.
Takapihankin puolelta harjulle päin voi jo kurkkia ikkunan takaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Katossa muovit ja koolaukset.
Katossa muovit ja koolaukset.

Nyt ollaan siis siinä vaiheessa, että kun seinäkoolaukset on tehty, aletaan valmistella lattiavalua. Laitetaan siis styroxit, raudoitukset sekä loput käyttövesiputket lattiaan ennen lattialämmitysputkituksia.

 

IMG_0273 (4)

Koti Pikkuharjulla näkyy jo ohikulkijoillekin sellaisena kuin se siinä tulee olemaan. Toki vielä jotain ehkä ulkoseinillekin tehdään. 😉

Tietoa kirjoittajasta

Pikkuharjun emäntä

Olen kotona viihtyvä ja kotia harrastava keskisuomalainen nainen. Seuraa pitää ja kanssani puuhailevat aviomies ja kaksi kissaa. Kesällä 2019 Pikkuharjulle muuttaa myös kaksi suomenvuohea. Ihmislapset elelevät jo omillaan ja he käyvät Pikkuharjulla aika ajoin. Pikkuharjulle muutimme 2016 ja elelemme siellä kotoisasti paljon puuhaillen ja itse tehden. Mottoni on "kun itse tekee, niin saa mitä tulee" ja ideologiani suuntaa kuvaa hyvin lause "happiness is homemade"'.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *