Nyt koolataan!

IMG_0270 (8)

 

 

 

200mm lasivillaa on nyt laitettu runkotolppien väliin. Ulkoapäin villat on nätisti piilossa tuulensuojalevyjen takana ja sisäpuolelta niitä peittää höyrynsulkumuovi. Muovin päälle tulee vaakakoolaus ja sitten vielä lisää eristettä. Ei pitäisi ensi talvena Pikkuharjulla palella!

Takapihankin puolelta harjulle päin voi jo kurkkia ikkunan takaa.
Takapihankin puolelta harjulle päin voi jo kurkkia ikkunan takaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Katossa muovit ja koolaukset.
Katossa muovit ja koolaukset.

Nyt ollaan siis siinä vaiheessa, että kun seinäkoolaukset on tehty, aletaan valmistella lattiavalua. Laitetaan siis styroxit, raudoitukset sekä loput käyttövesiputket lattiaan ennen lattialämmitysputkituksia.

 

IMG_0273 (4)

Koti Pikkuharjulla näkyy jo ohikulkijoillekin sellaisena kuin se siinä tulee olemaan. Toki vielä jotain ehkä ulkoseinillekin tehdään. 😉

Tietoa kirjoittajasta

Pikkuharjun emäntä

Olen naimisissa oleva nelkyt ja risat -ikäinen nainen Keski-Suomesta. Lapset ovat jo muuttaneet omilleen ja nyt on sitten haaveena oma pieni, mutta sopivankokoinen koti, jossa mahtuu elämään rauhallista elämää. "Sopivankokoinen" tarkoittaa sitä, että myös lapset, perhe ja ystävät mahtuvat mukaan ja meillä on myös tilaa harrastaa kotosalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *