Jännän äärellä…

Tänään.

Nimet kauppakirjoissa, Pikkuharjun hallinta ja omistus siirtyi meidän nimiin… EHDOLLISELLA kauppakirjalla.

Tuo ehto on meidän kannalta tärkeä, koska tontti sijaitsee kaava-alueen ulkopuolella ns. suunnittelutarveratkaisualueella (eläköön suomenkieli ja sen sanahirviöt!). Meillä on siis oikeus purkaa kauppa, mikäli rakennuslupaa ei myönnetä. Kaupunki on myötämielinen ja naapurit on kuultu, joten mitään estettä luvan saamiselle ei pitäisi olla,  mutta ei uskalla nuolaista ennenkuin tipahtaa!!

Ei-kenenkään-maa ja puolen hehtaarin metsä. 😊
Ei-kenenkään-maa ja puolen hehtaarin metsä. 😊

No, nyt olemme kuitenkin Pikkuharjun Isäntä ja Emäntä ja huomenna valoisan aikaan täytyy lähteä tontille möyrimään.

Mutta sitä ennen…

Tänään on siis aihetta juhlaan! Byrokratiaähkyn karkoittaaksemme tehdään se meille sopivalla tavalla eli lähtemällä salille ja uimaan! 😀

p.s. Ystävät hyvät, malttia. ymmärrän uteliaisuutenne ja sen, että tahdotte tietää enemmän. Ymmärrätte varmaan,  että kerron kyllä kaiken, kun rakennuslupa on kolahtanut postiluukusta.

 

Tietoa kirjoittajasta

Pikkuharjun emäntä

Olen kotona viihtyvä ja kotia harrastava keskisuomalainen nainen. Seuraa pitää ja kanssani puuhailevat aviomies ja kaksi kissaa. Kesällä 2019 Pikkuharjulle muuttaa myös kaksi suomenvuohea. Ihmislapset elelevät jo omillaan ja he käyvät Pikkuharjulla aika ajoin. Pikkuharjulle muutimme 2016 ja elelemme siellä kotoisasti paljon puuhaillen ja itse tehden. Mottoni on "kun itse tekee, niin saa mitä tulee" ja ideologiani suuntaa kuvaa hyvin lause "happiness is homemade"'.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *